add_filter( 'pll_rel_hreflang_attributes', function( $hreflangs ) { $hreflangs['x-default'] = $hreflangs['fi']; return $hreflangs; } );

Yhteistyökumppanuus

Tukemassa nuorten hyvinvointia kalastuskilpailun ohella

Lähikuvassa sponsorilogoja.

Northern Fishing Games ei ole vain Pohjolan kovin kalastuskilpailu, johon etsitään sponsoreita näkyvyyttä vastaan. Kilpailun järjestäjät tietävät omasta kokemuksesta, kuinka tärkeä rooli hyvällä harrastuksella, kuten kalastuksella, voi olla lapsen ja nuoren elämässä. Täten ennen kalastuskilpailua kisaorganisaatio järjestää jopa 4 Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleiriä kalastuksesta kiinnostuneille 10-15 vuotiaille. Leirit ovat nuorille täysin maksuttomia.

Kilpailun yhteistyökumppanit ovat täten edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia ja syrjäytymisen ehkäisyä. Yhteiskuntavastuunäkökulman lisäksi takaamme varsin hyvän näkyvyyden kumppaneille varsinkin kalastuksen harrastajien keskuudessa, mutta tavoitteena on myös saavuttaa laajempaa yleisöä sekä täsmänä rakennusalan medioita.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä Northern Fishing Games -kilpailun sekä Northern Fishing Games Junior Campin tukemisesta, olethan meihin yhteydessä. Tarjolla on useita erihintaisia paketteja.

Rakennus- ja teknisen alan kumppanuudet:

Juuso Siitonen

040 702 9335

info@northernfishinggames.com

Kalastus- ja venealan kumppanuudet:

Toni Pohjalainen

040 5102 246

info@northernfishinggames.com

Yhteistyössä:

Pääyhteistyökumppanit

Menossa vahvasti mukana