Yhteistyökumppanuus

Tukemassa nuorten hyvinvointia kalastuskilpailun ohella

Northern Fishing Games ei ole vain Pohjolan kovin kalastuskilpailu, johon etsitään sponsoreita näkyvyyttä vastaan. Kilpailun järjestäjät tietävät omasta kokemuksesta, kuinka tärkeä rooli hyvällä harrastuksella, kuten kalastuksella, voi olla lapsen ja nuoren elämässä. Täten ennen kalastuskilpailua kisaorganisaatio järjestää Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleirin vähävaraisille kalastuksesta kiinnostuneille 10-15 vuotiaille nuorille yhteistyössä Hope ry:n kanssa. Leirille otetaan 12-15 nuorta, joilla ei ole muuten mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia kalastusmuotoja, kalastusvälineitä ja oppimaan kalojen käsittelyä sekä kalaruuan tekoa. Kaksipäiväisen kalastusleirin asiantuntijoina ovat mm. kalastusoppaat Toni Pohjalainen ja Juuso Siitonen sekä Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo sekä muutamia alueella toimivia kalastuksen ohjaajia.

Kilpailun yhteistyökumppanit ovat täten edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia ja syrjäytymisen ehkäisyä. Yhteiskuntavastuunäkökulman lisäksi takaamme varsin hyvän näkyvyyden kumppaneille varsinkin kalastuksen harrastajien keskuudessa, mutta tavoitteena on myös saavuttaa laajempaa yleisöä sekä täsmänä rakennusalan medioita.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä Northern Fishing Games -kilpailun sekä Northern Fishing Games Junior Campin tukemisesta, olethan meihin yhteydessä. Tarjolla on useita erihintaisia paketteja.

Rakennus- ja teknisen alan kumppanuudet:

Juuso Siitonen

040 702 9335

info@northernfishinggames.com

Kalastus- ja venealan kumppanuudet:

Toni Pohjalainen

040 5102 246

info@northernfishinggames.com

YHTEISTYÖKUMPPANIT: