Kilpailuorganisaatio

Kisajärjestäjät ja yhteystiedot

Kilpailujohtaja
Northern Fishing Gamesin kilpailujohtaja on kalastuskilpailujen konkari, kalastusopas Markku Tiusanen. Hän on kalastanut kilpaa niin Suomessa kuin Euroopassa menestyksekkäästi ja lisäksi ollut organisoimassa mm. World Predator Classic Suomen osakilpailuja. Kilpailujohtaja vastaa kilpailun läpiviennistä ja tekee lopulliset päätökset yhdessä tuomariston kanssa kilpailun tuloksista.

Markku Tiusanen

Päätuomari

 Northern Fishing Gamesin päätuomarina toimii kalastusopas Mika ”Haukikoira” Vornanen. Hän on ollut organisoimassa mm. Lund/Ruoto Predator Classic -kilpailua useana vuonna. Päätuomari toimii kisan tuomaristossa ja organisoi valvontaveneiden valvontatyön.

Mika ”Haukikoira” Vornanen

Tulospalvelu

Northern Fishing Gamesin tulospalvelu vastaa raportoitujen kalakuvien tarkastamisesta ja hyväksynnästä tulosjärjestelmään. Tulospalvelu myös auttaa kisaajia kalan mittaus- sekä muissa ongelmissa. Kilpailun tulospalvelua ylläpitää alan suurimpia kilpailuja järjestävät Mikko Salonen ja Jyri Haapanen Hauenkalastajat-yhteisöstä.

Puhelin ja WA-numero:

041 473 3665

Jyri Haapanen ja Mikko Salonen

Tuomaristo

Northern Fishing Gamesin tuomaristo tekee lopulliset päätökset kilpailun tulosten osalta ja ratkoo mahdolliset protestit. Tuomaristoon kuuluvat kilpalunjohtaja, päätuomari, tulospalvelu sekä kilpailijoiden edustaja, joka arvotaan kipparikokouksessa.

Tuomariveneet

Northern Fishing Games kilpailuja valvoo neljä tuomarivenettä läpi kilpailun. Tuomariveneet valvovat kilpailusääntöjen noudattamista ja auttavat veneitä ongelmatilanteissa. Päätuomari koordinoi tuomariveneiden toimintaa. Tuomariveneissä valvojina toimivat Markku Korhonen, Petri Mäkinen, Juuso Siitonen ja Mika Vornanen.

Fish Devil Oy
Northern Fishing Gamesin järjestää Fish Devil Oy, jonka takana toimii tuore kalastusalan yrittäjä Juuso Siitonen. Hän toimii päätyökseen rakennusalalla, ollen myös monessa yrityksessä osakkaana. Juuso vastaa kilpailun rakennusalan yhteistyökumppanuuksista ja kilpailun rahoituksesta.
North Silver Finland Oy
Kalastuskilpailujen asiantuntijana toimii North Silver Finland Oy:n omistaja, veneiden maahantuoja ja kalastusopas Toni Pohjalainen. Hänellä on vankka kilpailukokemus ja menestystä niin kotimaisista kuin kansainvälisistä kalastuskilpailuista. Toni vastaa kilpailun kalastus- ja venealan yhteistyökumppanuuksista.
Kalastajan Kanava
Kilpailun taustaorganisaatiossa on lisäksi kalastusalan kattavin digimedia Kalastajan Kanava, joka vastaa kilpailun mediatoteutuksista.