Kilpailuorganisaatio

Kisajärjestäjät ja yhteystiedot

Kilpailujohtaja

Northern Fishing Gamesin kilpailujohtaja on kalastuskilpailujen konkari, kalastusopas Markku Tiusanen. Hän on kalastanut kilpaa niin Suomessa kuin Euroopassa menestyksekkäästi ja lisäksi ollut organisoimassa mm. World Predator Classic Suomen osakilpailuja. Kilpailujohtaja vastaa kilpailun läpiviennistä ja tekee lopulliset päätökset yhdessä tuomariston kanssa kilpailun tuloksista.

Markku Tiusanen

Tulospalvelu

Northern Fishing Gamesin tulospalvelu vastaa raportoitujen kalakuvien tarkastamisesta ja hyväksynnästä tulosjärjestelmään. Tulospalvelu myös auttaa kisaajia kalan mittaus- sekä muissa ongelmissa. Kilpailun tulospalvelua ylläpitää alan suurimpia kilpailuja järjestävät Mikko Salonen ja Jyri Haapanen Hauenkalastajat-yhteisöstä.

Jyri Haapanen ja Mikko Salonen

Tuomaristo

Northern Fishing Gamesin tuomaristo tekee lopulliset päätökset kilpailun tulosten osalta ja ratkoo mahdolliset protestit. Tuomaristoon kuuluvat kilpailunjohtaja, tulospalvelu sekä kilpailijoiden edustaja, joka arvotaan kipparikokouksessa.

Tuomariveneet

Tuomariveneet valvovat Northern Fishing Games -kilpailuja läpi kisaviikonlopun. Tehtäviin kuuluvat kilpailusääntöjen noudattamisen valvonnan lisäksi ja veneiden auttaminen ongelmatilanteissa.

Fish Devil Oy

Northern Fishing Gamesin järjestää Fish Devil Oy, jonka takana toimii tuore kalastusalan yrittäjä Juuso Siitonen. Hän toimii päätyökseen rakennusalalla, ollen myös monessa yrityksessä osakkaana. Juuso vastaa kilpailun yhteistyökumppanuuksista ja rahoituksesta.

Kalastajan Kanava
Kilpailun taustaorganisaatiossa on lisäksi kalastusalan kattavin digimedia Kalastajan Kanava, joka vastaa kilpailun mediatoteutuksista. Kalastajan Kanavan vetäjä Jyri Kuusisalo juontaa koko kisaviikonlopun yhdessä kilpailun johtaja Markku Tiusasen kanssa. Vesiltä kisatapahtumia raportoivat Kristian Ahlgren ja Santeri Laihonen. Tulostilanteet katsojille kertovat tulospalvelun Mikko Salonen ja Jyri Haapanen.

www.kalastajankanava.fi

WA 050 383 3311