add_filter( 'pll_rel_hreflang_attributes', function( $hreflangs ) { $hreflangs['x-default'] = $hreflangs['fi']; return $hreflangs; } );

Yleisleirit

Keuruu 18.-19.7.2022 &

Taipalsaari 2.-3.8.2022

Kummallekin leirille otetaan viisitoista
10-15 vuotiasta nuorta
ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautumismaksu yleisleirille on 75 eur (leirin arvo yli 450 eur/nuori). Paikka vahvistuu ilmoittautumismaksun maksamisen jälkeen. Leiriin sisältyy majoitus, ruokailu, välineet sekä opastus.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevilla lomakkeilla.

Kukin lapsi voi ensisijaisesti ilmoittautua yhdelle leirille. Jos tilaa jää, voi päästä myös toiselle leirille. Tavoitteena on mahdollistaa mahdollisimman monelle lapselle pääsy leireille.

Yleisleirien sisältö

Northern Fishing Games Junior Camp Taipalsaaressa ja Keuruulla on kalastusta aamusta iltaan viiden kalastusoppaan ja/tai asiantuntijan opastuksella. Tiedossa on rutkasti oppia, uusia taitoja ja tietoa kuinka jallittaa eri kalalajeja aktiivivälinein. Kahden päivän aikana opetellaan erilaisia kalastustekniikoita, testataan välineitä, tutustutaan vene-elektroniikkaan ja harjoitellaan kalapaikkojen kartoittamista.

Leirin vetäjinä on Hauenkalastajat-ryhmästä tutut Jyri Haapanen ja Mikko Salonen. Kalastus tapahtuu pääsääntöisesti kalastusoppaiden veneestä. Paikalle saapuu myös Kalastajan Kanava kuvaamaan leiristä videota.

Keuruu 18.-19.7.2022

Keuruun leiri järjestettään 18.7. klo 10.00 – 19.7.2022 klo 17.00, Hotelli Keurusselällä.

Leiriin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, ruokailu, kalastusvälineet ja opastus. Ilmoittautumismaksu on 75 euroa.

Keuruulle on alustavasti tulossa ainakin seuraavat kalastusoppaat Kalle Paavola, Toni Pohjalainen sekä Jarkko Uimonen.

 

Taipalsaari 2.-3.8.2022

Taipalsaaren leiri järjestetään 2.8. klo 10.00 – 3.8.2022 klo 17.00 Taipalsaaren Karhupirtillä.

Leiriin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, ruokailu, kalastusvälineet ja opastus. Ilmoittautumismaksu on 75 euroa.

Taipalsaarelle on alustavasti tulossa ainakin seuraavat oppaat: Toni Pohjalainen, Tomi Zerhat, Markku Tiusanen. Lisäksii paikalle on lupautunut Garmin Ambassador Tomi Tikkanen.

Peruutusoikeus

Ilmoittautumisessa on 14 päivän peruutusoikeus, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova eikä peruutusmahdollisuutta ole, paikan voi antaa jollekin toiselle, mikäli itse ei pääsekään leirille. Muutoksista pitää ilmoittaa järjestäjälle osoitteeseen info@northernfishinggames.com 10.7. mennessä. Viimehetken sairastumisten varalta on hyvä olla matkavakuutus.

Vakuutukset

Leirillä on vastuuvakuutus ja lapsille ryhmätapaturmavakuutus. Leirille ei kannata ottaa kalliita tavaroita mukaan, sillä jokainen vastaa omista tavaroistaan ja vakuuttaa ne itse (ml. puhelimet). Puhelimen voi myös jättää kotiin. Lapsen saa kiinni myös ohjaajan kautta.

Vuoden 2022 Northern Fishing Games -kumppanit mahdollistavat Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleirit.