Northern Fishing Games tunnus vuodelle 23 jossa lukee Haukivesi '23

Ilmoit­tau­tuminen

22.-24.8.2024

Northern Fishing Games Haukivesi ’24 kilpailun ilmoittautuminen on avattu!

Osallistu Pohjolan kovimpaan kalastuskilpailuun!

Venekuntakohtainen osallistumismaksu 650 € (sis. alv 24 %)

Kisapaikan vahvistat suorittamalla kisamaksun. Mikäli kisamaksua ei makseta eräpäivään mennessä, vapautuu paikka seuraavalle. Ilmoittautuminen on sitova eikä peruutusmahdollisuutta ole. Tarvittaessa kisapaikan voi myydä tai antaa eteenpäin, mutta tällöin siirrosta on ilmoitettava kisaorganisaatiolle 11.8.2024 mennessä.

p

Mikäli et lataa vaadittuja kuvia ilmoittautumisvaiheessa, kuvat on ladattava tiimin drive-kansioon 31.6. mennessä. Drive-kansion linkki lähetetään kapteenille myöhemmin. Mikäli kuvia ei ole kansiossa tähän mennessä tiimi- ja venekorttia ei julkaista, mikäli tiimi toimittaa kuvat myöhemmin, tulee tiimi- ja venekorttien teosta 60 euron lisämaksu tiimille.

Northern Fishing Games 2024

Osallistuminen Northern Fishing Games kalastuskilpailuun 650 €

Joukkueen käyttämässä veneessä on 2 kilpailijaa, joista toinen on kapteeni. Osallistumismaksu 650 € on per venekunta.

Saatavilla Lippu/liput: 29

The Osallistuminen Northern Fishing Games kalastuskilpailuun ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Northern Fishing Games on Pohjois-Euroopan vaativin kalastuskilpailu, jossa 50 venekuntaa kisaa Pohjolan kovimmasta rahapotista sekä maineesta. Tiimit mittelöivät ensin kahtena päivänä päästäkseen mukaan viimeiseen kilpailupäivään kahdentoista parhaan joukkueen pariin. Kaksitoista parasta venekuntaa käyvät viimeisenä päivänä taistoon nollatilanteesta korjatakseen itselleen Northern Fishing Games -potin eli 20 000 euroa. Vaativaksi kilpailun tekee niin kisavesistön laajuus, kilpailukalojen määrä ja laatu sekä pudotuspeliperiaate.

Seuraa meitä somessa:

Yhteistyössä:

Pääyhteistyökumppanit

Menossa vahvasti mukana