NORTHERN FISHING GAMES

JUNIOR CAMP

Northern Fishing Games on muutakin kuin kalastuskilpailut aikuisille

Vuoden 2022 Northern Fishing Games -kumppanit mahdollistavat Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleirit. 

YLEISLEIRIT

KEURUU

18.-19.7.2022 &

 

TAIPALSAARI

2.-3.8.2022

 

Northern Fishing Games on muutakin kuin kalastuskilpailut aikuisille.

Kilpailujen yhteistyökumppanit mahdollistavat kolmen lasten ja nuorten kalastusleirin toteuttamisen vuonna 2022 eri puolilla Suomea.

Yleisleirit Taipalsaaressa ja Keuruulla on suunnattu jo enemmän kalastaneille.

Yleisleirien sisältö

Northern Fishing Games Junior Camp Taipalsaaressa ja Keuruulla on kalastusta aamusta iltaan viiden kalastusoppaan ja/tai asiantuntijan opastuksella. Tiedossa on rutkasti oppia, uusia taitoja ja tietoa kuinka jallittaa eri kalalajeja aktiivivälinein. Kahden päivän aikana opetellaan erilaisia kalastustekniikoita, testataan välineitä, tutustutaan vene-elektroniikkaan ja harjoitellaan kalapaikkojen kartoittamista.

Leirin vetäjinä on Hauenkalastajat-ryhmästä tutut Jyri Haapanen ja Mikko Salonen. Kalastus tapahtuu pääsääntöisesti kalastusoppaiden veneestä. Paikalle saapuu myös Kalastajan Kanava kuvaamaan leiristä videota.

Keuruu 18.-19.7.2022

Keuruun leiri järjestettään 18.7. klo 10.00 – 19.7.2022 klo 17.00, Hotelli Keurusselällä.

Leiriin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, ruokailu, kalastusvälineet ja opastus. Ilmoittautumismaksu on 75 euroa.

Keuruulle on alustavasti tulossa ainakin seuraavat kalastusoppaat Kalle Paavola, Toni Pohjalainen sekä Jarkko Uimonen.

 

Taipalsaari 2.-3.8.2022

Taipalsaaren leiri järjestetään 2.8. klo 10.00 – 3.8.2022 klo 17.00 Taipalsaaren Karhupirtillä.

Leiriin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, ruokailu, kalastusvälineet ja opastus. Ilmoittautumismaksu on 75 euroa.

Taipalsaarelle on alustavasti tulossa ainakin seuraavat oppaat: Toni Pohjalainen, Tomi Zerhat, Markku Tiusanen. Lisäksii paikalle on lupautunut Garmin Ambassador Tomi Tikkanen.

Peruutusoikeus

Ilmoittautumisessa on 14 päivän peruutusoikeus, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova eikä peruutusmahdollisuutta ole, paikan voi antaa jollekin toiselle, mikäli itse ei pääsekään leirille. Muutoksista pitää ilmoittaa järjestäjälle osoitteeseen info@northernfishinggames.com 10.7. mennessä. Viimehetken sairastumisten varalta on hyvä olla matkavakuutus.

Vakuutukset

Leirillä on vastuuvakuutus ja lapsille ryhmätapaturmavakuutus. Leirille ei kannata ottaa kalliita tavaroita mukaan, sillä jokainen vastaa omista tavaroistaan ja vakuuttaa ne itse (ml. puhelimet). Puhelimen voi myös jättää kotiin. Lapsen saa kiinni myös ohjaajan kautta.

HYVÄNTEKEVÄISYYSLEIRI

HATTULA

20.-21.7.2022

Northern Fishing Gamesin yhteistyökumppanit mahdollistavat myös täysin ilmaisen hyväntekeväisyysleirin kalastuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille Hattulassa.

Hattulaan tulee 18 nuorta, jotka eivät omassa arjessa pääse kalaan, vaikka haluaisivat.

Hyväntekeväisyysleirin sisältö

Hattulassa Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleirillä tutustutaan kalastukseen alkeista lähtien. Opetellaan kalastusvälineiden kasaamista, vieheen heittäminen veteen ja myös kalojen käsittelyä. Tiedossa on rutkasti oppia kaloista ja kalastuksesta. Tavoitteena, että leiriläinen osaa ja uskaltaa jatkossa mennä itse kalaan omin neuvoin. Leirin vetäjinä on kalastusohjaajina lasten kalastusleireillä aiemminkin toimineet Jyri Haapanen ja Mikko Salonen sekä 4-5 kalastusopasta. Kalastajan Kanava kuvaa myös leirin tapahtumia videolle, joka näytetään Northern Fishing Games -kilpailun suorassa lähetyksessä.

Leiriin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, ruokailu, kalastusvälineet ja opastus sekä tarpeen mukaan kuljetus leirille.

Hattula 20.-21.7.2022

Hattulan leiri järjestetään 20.7. klo 10.00 – 21.7.2022 klo 17.00 Hotelli Petäys Resortilla, Tyrvännöllä.

Vakuutukset

Leirillä on vastuuvakuutus ja lapsille ryhmätapaturmavakuutus. Leirille ei kannata ottaa kalliita tavaroita mukaan, sillä jokainen vastaa omista tavaroistaan ja vakuuttaa ne itse (ml. puhelimet). Puhelimen voi myös jättää kotiin. Lapsen saa kiinni myös ohjaajan kautta.