HYVÄNTEKEVÄISYYSLEIRI

HATTULA 20.-21.7.2022

Leirin tavoitteena on antaa eväät kalastusharrastuksen alkuun niin taitojen ja välineiden osalta.

Leirille otetaan viisitoista 10-15 vuotiasta nuorta
hakemusten perusteella.

Leiri järjestetään Hattulassa. Leiriin sisältyy majoitus, ruokailu, välineet ja opastus sekä tarpeen mukaan kuljetus leirille.

Hyväntekeväisyysleirin sisältö

Hattulassa Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleirillä tutustutaan kalastukseen alkeista lähtien. Opetellaan kalastusvälineiden kasaamista, vieheen heittäminen veteen ja myös kalojen käsittelyä. Tiedossa on rutkasti oppia kaloista ja kalastuksesta. Tavoitteena, että leiriläinen osaa ja uskaltaa jatkossa mennä itse kalaan omin neuvoin. Leirin vetäjinä on kalastusohjaajina lasten kalastusleireillä aiemminkin toimineet Jyri Haapanen ja Mikko Salonen sekä 4-5 kalastusopasta. Kalastajan Kanava kuvaa myös leirin tapahtumia videolle, joka näytetään Northern Fishing Games -kilpailun suorassa lähetyksessä.

Leiriin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, ruokailu, kalastusvälineet ja opastus sekä tarpeen mukaan kuljetus leirille.

Hattula 20.-21.7.2022

Hattulan leiri järjestetään 20.7. klo 10.00 – 21.7.2022 klo 17.00 Hotelli Petäys Resortilla, Tyrvännöllä.

Vakuutukset

Leirillä on vastuuvakuutus ja lapsille ryhmätapaturmavakuutus. Leirille ei kannata ottaa kalliita tavaroita mukaan, sillä jokainen vastaa omista tavaroistaan ja vakuuttaa ne itse (ml. puhelimet). Puhelimen voi myös jättää kotiin. Lapsen saa kiinni myös ohjaajan kautta.

Vuoden 2022 Northern Fishing Games -kumppanit mahdollistavat Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleirit.