JIS-urakointi

Yhteistyössä Ruoto

Northern fishing games virallinen kumppani

Suomen johtava kalastus- ja metsästysvälineiden erikoisliike

Tervetuloa Ruotoon! Olemme vuonna 2012 perustettu ja 100% kotimainen Suomen suurin metsästys- ja kalastusliike. Palvelemme sinua asiantuntevan henkilökuntamme voimin myymälöissämme Tuusulassa, Kaarinassa sekä Tampereella. Jos et pääse paikan päälle, älä huoli, nettikauppamme toimittaa tilauksesi nopeasti ja luotettavasti perille.

Kattavasta 50 000 tuotteen valikoimastamme löydät varmasti parhaat varusteet niin kalastukseen, metsästykseen, veneilyyn kuin muuhunkin eräilyyn. Jos et ole aivan varma, mitä tarvitset, vetäise asiantuntevaa ja mukavaa henkilökuntaamme hihasta. Meillä palvelu kuuluu hintaan (ja tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyiset nekin).

Asiakaspalvelun rinnalla luonnon kunnioitus ja vastuullinen toiminta on kaikki kaikessa. Ruoto suosii tuotevalikoimassaan vastuullisia tuottajia ja pyrkii omalla toiminnallaan kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän. Tuotevalikoimaa rakennettaessa huomioidaan myös kala- ja riistakantojen kestävyys tulevia sukupolvia ajatellen.

Ruoto toimii Northern Fishing Games kalastuskilpailun yhteistyökumppanina mahdollistaen samalla tärkeää nuorisotyötä lasten ja nuorten Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleirien muodossa. Tänä vuonna leirejä järjestetään jopa kolme eri puolilla Suomea.