JIS-urakointi

Yhteistyössä Motorguide

Northern fishing games virallinen kumppani

keulasähkömoottoreita

Tarina sai alkunsa 60-luvulla Yhdysvalloissa, kun kekseliäs onkimies nimeltään G.H.Harris sai ajatuksen. Pieniä sähkömoottoreita oli silloinkin saatavana, mutta ne olivat kömpelöitä käyttää ja niitä piti ohjata käsin.

Harris kehitti nykyajan kehittyneiden MotorGuide -mallien edelläkävijän. Moottorin, joka kuljetti venettä uistelunopeudella ja jota oli helppo ohjata jaloilla… oivallus jätti kädet vapaaksi kalastusta varten.

 Jo vuosien ajan MotorGuide on asettanut alan standardit uusien innovaatioiden, tarkan suunnittelun, erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden tuloksena.

Nykyisin MotorGuiden sähkömoottorit tunnetaan ympäri maailmaa tinkimättömästä laadustaan, niin ammattimaisten kilpakalastajien kuin vannoutuneiden harrastajienkin keskuudessa.

MotorGuide toimii Northern Fishing Games kalastuskilpailun yhteistyökumppanina mahdollistaen samalla tärkeää nuorisotyötä lasten ja nuorten Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleirien muodossa. Tänä vuonna leirejä järjestetään jopa kolme eri puolilla Suomea.