JIS-urakointi

Yhteistyössä KH-Koneet

Northern fishing games virallinen kumppani

TÄYDEN PALVELUN KUMPPANISI KONEKAUPASSA

KH-Koneet Oy on maansiirtokoneiden maahantuoja, joka aloitti toimintansa vuonna 1996. Päätoimipisteemme sijaitsee Klaukkalassa, mutta toimintamme kattaa koko Suomen niin omien toimipisteidemme (Turku, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki) kuin jälleenmyyjiemme ja yhteistyökumppaneidemme verkoston kautta. Olemme täyden palvelun toimittaja, jonka tuotevalikoimasta löytyy oikea laite jokaiseen maanrakennuksen, kiinteistöhoidon, viherrakentamisen ja materiaalinkäsittelyn käyttökohteeseen. Tuomme maahan Yanmar-kaivinkoneita, Kramer- ja Ljungby Maskin-pyöräkuormaajia, Dynapac-maantiivistäjiä sekä Brock-imulakaisukoneita. Me myös huollamme ja varustelemme koneet, jonka lisäksi tarjoamme varaosapalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen.

Vastuullisena konekauppana halusimme lähteä tukemaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja sitä kautta heidän hyvinvointiaan. Harrastustoiminta, mukavat kokemukset ja mahdolliset leireillä solmitut uudet ystävyyssuhteet ovat kantava voimavara lasten ja nuorten elämässä. Tämän toiminnan kautta saadut onnistumisen, yhteenkuuluvuuden ja merkityksellisyyden kokemukset vahvistavat lasten ja nuorten hyvinvointia tehden heidän arjestaan mielekästä. Meille on tärkeää, että lapset ja nuoret pääsevät harrastamaan ja kokemaan uusia asioita tasa-arvoisesti, perheen varallisuudesta riippumatta. Toimimalla Northern Fishing Games -kilpailun sekä kisaan liittyvien kalastusleirien yhteistyökumppanina mahdollistamme tätä tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa.

KH-Koneet Oy toimii Northern Fishing Games kalastuskilpailun yhteistyökumppanina mahdollistaen samalla tärkeää nuorisotyötä lasten ja nuorten Northern Fishing Games Junior Camp -kalastusleirien muodossa. Tänä vuonna leirejä järjestetään jopa kolme eri puolilla Suomea.